Този водоустойчив калъф е специално проектиран за GoPro HERO 9,10  Black, към която приляга перфектно и уплътнява плътно. Аксесоарът осигурява максимална защита за вашата камера по време на екстремни дейности на открито и гмуркане под вода.

Тялото на водоустойчивия калъф е изработено от висококачествена пластмаса. Цялата конструкция е достатъчно здрава, за да предпази обектива и дисплея от удари, вдлъбнатини и драскотини.

 Този аксесоар е изработен от висококачествена пластмаса, която затваря плътно камерата и я защитава от вода на дълбочина до 50 m. Аксесоарът е идеално решение при екстремни спортове като сърф, гмуркане, ски, рафтинг, скачане с парашут и други.

 Продуктът се отличава с интегриран дизайн, удобен и спестяващ време за инсталиране и премахване. Прецизните бутони позволяват управление на камерата през корпуса. Гумените уплътнения и заключващият механизъм херметизират пространството, в което се намира устройството.

 Обективът е изработен от дебело стъкло с висока пропускливост на светлината, което спомага за запазване на добрите резултати при фотозаснемане и да поддържа високото качество на видеата.

Съдържание на комплекта:

1 х Водоустойчив корпус

1 х Щипка

1 х Болт


Съвместимост: GoPro Hero 9,10  Black

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Водоустойчив кейс за GoPro Hero 9 ,10 Black , Прозрачен

  • Производител: Camera accessories
  • Модел: Водоустойчив кейс за GoPro Hero 9 ,10 Black, Прозрачен
  • Наличност: В наличност
  • 49.90лв.


Подобни продукти

Силиконов кейс за GoPro Hero 9 Black с капаче, Черен

Силиконов кейс за GoPro Hero 9 Black с капаче, Черен

Калъф за GoPro Hero 9 Black, Капаче, Силикон– Специалният дизайн на калъфа му позволява да прилепне ..

12.90лв.

Етикети: Водоустойчив кейс за GoPro Hero 9, 10 Black, Прозрачен